Baterijski spajač TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PP i PET traku + 2x baterija

  • Opis

Opis

Na pakiraj.hr nudimo vam kvalitetan i povoljan baterijski spajač za PET i PP traku širine od 16mm do 19mm i besplatnu dostavu. Osim toga, nudimo vam servis i 12 mjeseci jamstva te dodatnu bateriju.

Karakteristike

Baterijski spajač TES Plus 16-19mm možete ručno postaviti s obzirom na željenu čvrstoću. Umetanje trake je brzo i jednostavno; u slučaju automatskog načina rada, nakon pritiska na gumb, alat stječe potreban napon i variacijsko zavarivanje (grijanje trenjem). Može se koristiti za horizontalno ili vertikalno vezivanje. Opremljen je motorom koji pokreće litij-ionska baterija najnovije generacije.

 

Tehnički podaci Baterijski spajač TES Plus 16-19mm

Podupire PP i PET traku. Površina vezanja je ravna (minimalna dužina je 120 mm). Debljina trake prikladne za alat varira između 0,5 mm i 1,20 mmMaksimalna vlačna čvrstoća je 2800N. U paketu se nalazi i punjač i dvije baterije. Težina s baterijom iznosi 4,3 kgOvaj baterijski spajač je među najlakšima u svojoj kategoriji.

Djelovanje spajača

Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PET trak + 2x baterija

Baterijski spajač djeluje tako da traku stavite oko proizvoda koji želite omotati tako, da se prilagođava rubovima. Zatim rubove umetnite između zateznog valjka. Ovisno o načinu postavljanja alata, možete birati između poluautomatskim i mekšim načinima, prikladnim za osjetljive proizvode. U poluautomatskoj verziji zatim pritisnite gumb, da zategnete traku, dok ne postignete željeno napinjanje. Pritiskom na tipku, uređaj za napinjanje automatsko obavi zavarivanje i rezanje trake. Kada se aktivira zvučni ili svjetlosni signal uređaja, to znači da možete alat izvaditi iz trake. U slučaju ručnih baterijskih aparata, pogodnih za PP i PET trake, oni nam pogotovo olakšavaju posao i skraćuju vrijeme pakiranja. Prednost je također u automatskom zatezanju trake i da se mogu koristiti bez dodatnih kopči. Glavna karakteristika korištenja spajača je da omogućava kompaktnije pakiranje i povezivanje proizvoda, jer je njegova snaga velika. Rukovanje baterijskim spajačem je jednostavno i sigurno.

Baterijski spenjalec TES Plus 16-19 mm, Li-oN za PET trak

Učitavanje...