Baterijski spajač GT – ONE 10-16 mm, Li-oN za PP i PET traku

  • Opis

Opis

Na pakiraj.si nudimo vam kvalitetan baterijski spajač GT-one, kao i besplatnu dostavu. Osim toga, nudimo vam servis i 12 mjeseci jamstva.

Karakteristike

Baterijski spajač GT-one ima prilagodljive načine rada, ovisno o primjeni. Umetanje trake je brzo i jednostavno; u slučaju automatskog načina rada, nakon pritiska na gumb, alat stječe potreban napon i variacijsko zavarivanje (grijanje trenjem). Može se koristiti za horizontalno ili vertikalno vezivanje. Opremljen je motorom koji pokreće litij-ionska baterija najnovije generacije.

Tehnički podaci

Podržava PP i PET traku. Površina vezanja je ravna (minimalna dužina je 120 mm). Debljina trake prikladne za alat varira između 0,5 mm i 1,00 mm. Maksimalna vlačna čvrstoća je 2000N. U paketu se nalazi i punjač i dvije baterije. Težina s baterijom iznosi 3,8 kg.

Djelovanje spajača

Na početku, postavite traku oko proizvoda koji želite omotati, tako da se prilagođava rubovima. Zatim rubove umetnite između zateznog valjka. Ovisno o načinu postavljanja alata, možete birati između poluautomatskih i mekših načina rada, prikladnih za osjetljive proizvode. U poluautomatskoj verziji zatim pritisnite gumb da zategnete traku, dok ne postignete željeno napinjanje. Pritiskom na gumb, uređaj za napinjanje automatski obavi zavarivanje i rezanje trake. Kada se aktivira zvučni ili svjetlosni signal uređaja, to znači da možete alat izvaditi iz trake. U slučaju ručnih baterijskih aparata, pogodnih za PP i PET trake, oni nam pogotovo olakšavaju posao i skraćuju vrijeme pakiranja. Prednost je također u automatskom zatezanju trake i da se mogu koristiti bez dodatnih kopči. Glavna karakteristika korištenja spajača je da omogućava kompaktnije pakiranje i povezivanje proizvoda, jer je njegova snaga velika.

 

Učitavanje...