Strech folije za omatanje, mjehurićaste folije i folije za pakiranje

Strech folije za omatanje, mjehurićaste in folije za pakiranje

Stretch folija za omatanje ima puno. Poznajemo stretch folije za omatanje, folije sa zračnim mjehurićima i folije za pakiranje. Svaka od njih ima određena svojstva koja odgovaraju različitim potrebama omatanja. Karakteristike koje ih razlikuju jesu: izdržljivost pri velikim opterećenjima, kapacitet i cijena folije. Naš asortiman obuhvaća stretch foliju, mini stretch foliju, mjehurićaste folije i folije za pakiranje. Gotovo da nema industrije u kojoj se ne koriste stretch (strech) folije. Ako ste zainteresirani za foliju koja nije u našem asortimanu, pišite nam.

Stretch folija 5kg streč strech folija foliaŠto je ručna stretch folija?

Pod izrazom ručna stretch folija razumijemo sve vrste folije, koje se mogu omotati rukama. Većina svitaka ručne stretch folije teži manje od pet kilograma. Ručna stretch folija dostupna je u različitim širinama, ali najčešće su petnaest i osamnaest mikrona. Može se koristiti s ili bez pomoći odvijača. To uglavnom pomaže održavanju tanjeg dijela kod namatanja. Naš asortiman ručnih svitaka dostupan je u standardnoj veličini od osam centimetara koja omogućava da role odgovaraju svakom odvijaču.

Vrste stretch folija in drugih folija:

Prednategnuta folija

Prednategnuta folija odličan je izbor jer omogućuje do deset posto veću mogućnost raztezanja nego standardne folije. Njezino dobro svojstvo leži uglavnom u činjenici da nam, kada ju koristimo, ne treba velika sila i trud. Da folija postigne maksimalni stupanj raztezanja ne treba nam puno snage.

Prednategnuta folija također ima neke nedostatke. To su, osobito, manja ljepljivost, neodrživost kod vlačenja težih predmeta i manja sposobnosti brtvljenja.

Korištenje ove folije preporučujemo posebno kada je riječ o omatanju lakših predmeta i onih predmeta koji neće biti izloženi transportu.

Folija sa zračnim mjehurićima in folija za pakiranjeFolija sa zračnim mjehurićima in folija za pakiranje

Folije sa zračnim mjehurićima primarno se koriste za proizvode koji su osjetljivi na udarce, mogu se jednostavno slomiti ili brzo popucaju. Folija za pakiranje sa zračnim mjehurićima koristi se u keramičkoj industriji, u industriji stakla, kao i u prehrambenoj industriji.

Ručne stretch folije u boji

Asortiman ručnih stretch folija u boji omogućuje nam da koristimo boje kako bismo označili različita opterećenja. U asortimanu je dostupna prozirna folija kroz koju se vidi. Nudimo i neprovidne crne ili bijele boje, kroz koje se ne vidi, usprkos njenom kasnijem istrošenju. Ova vrsta prikladna je za dobru zaštitu i prekrivanje.

Također nudimo i različite tipove odvijača koji pomažu pri korištenju same folije. Naša standardna stretch folija omogućuje do tristo posto raztezanja. Kočni sustav je važan jer omogućuje uklanjanje otpada koji nastaje nakon uporabe folije.

Mini stretch streč strech folijaMini stretch folija

Mini stretch folija je izraz koji se obično izjednačava sa uobičajenom stretch folijom. Stručnjaci predviđaju da će uskoro doći do poteza u ovoj industriji koji će donijeti neka poboljšanja ovog proizvoda. One bi trebale biti napravljene na drugačiji način od standardnih folija. Formula pomoću koje biti izrađena omogućiti će da bude tanja i jača od standardne folije.

Mini stretch folija uglavnom se koristi u strojnim primjenama, gdje strojevi foliju koriste u automatiziranom pakiranju proizvoda.

Učitavanje...