Plastični kutnici

Plastični kutnici za industrijsku upotrebu (veliki in mali) pri povezivanju i pakiranju

Plastični kutnici za industrijsko pakiranje i povezivanje nužan su i pristupačan materijal za zaštitu vašeg tereta. Postoji veliki rizik da će rubovi i kutovi robe biti oštećeni tijekom transporta i skladištenja. Da biste spriječili oštećenje vaše zapakirane robe zbog plitkih traka, preporučljivo je koristiti plastične kutnike kao zaštitu. Postoje sa ili bez špica. Takvi sa špicama, na primjer, olakšavaju pričvršćivanje rubova i štite kutove kartonskih kutija. Naša ponuda uključuje plastične kutnike u obliku bez špica koje savršeno zaštite rubove i kutove pakirane robe i dostupne su u dvije veličine. Nudimo manje plastične kutnike u dimenziji 30*30*3 mm (mali) i veće u dimenziji 50*50*5 mm (veliki). Karakteristike koje pridajemo su: neklizajuća i izravnana površina, dimenzijska stabilnost, visoka izdržljivost i jednostavnost korištenja te održavanja. Plastični kutnici su neophodno pomagalo pri povezivanju PET i PP trakama za pakiranje.

pakiraj.hr Plastični kutnici Sve za povezivanje i pakiranjePLASTIČNI KUTNICI ZA ZAŠTITU PRI PAKIRANJU

Vaše poduzeće djeluje u industriji koja pakira veće pošiljke ili pojedinačne pakete? Ako je odgovor da, onda shvaćate da je zaštita rubova najbolji izbor za zaštitu cijelih proizvoda tijekom prijevoza. Pri transportu osjetljivijih proizvoda, plastični kutnici su jedno od najboljih rješenja za njihovu zaštitu. Oni prvenstveno štite rubove na kutijama u kojima su zapakirani proizvodi i predmeti. Također se koriste za stabilizaciju i jačanje različitih opterećenja koja bi se mogla oštetiti tijekom transporta, skladištenja ili tijekom vožnje.

Plastični kutnici pakiraj.hrVažno je da vaši proizvodi na cilj stignu cijeli i potpuno neoštećeni. Iz tog razloga nudimo vam niz zaštitnih plastičnih kutnika. Oni predmete i proizvode štite kod skladištenja i transporta. Namijenjeni su za zaštitu osjetljivih područja koja se lako oštete ili ogrebu. Rubni i kutni štitnici tako su otporni na ogrebotine. Plastični kutnici za industrijsko pakiranje i povezivanje nužni su i pristupačni materijal za zaštitu vašeg tereta. Da biste spriječili oštećenje vaše zapakirane robe zbog plitkih traka, preporučljivo je koristiti plastične kutnike kao zaštitu. Oni postoje sa špicama ili bez njih. Na primjer, takvi sa špicama olakšavaju pričvršćivanje rubova i štite kutove kartonskih kutija. Naša ponuda uključuje plastične kutnike bez špica koji savršeno štite rubove i kutove zapakirane robe i dostupni su u dvije veličine. Pakiraj.si nudi plastične kutnike u dvije veličine, male i velike. Mali imaju dimenzije trideset puta trideset, a veliki pedeset puta pedeset.

Karakteristike koje pripisujemo našim plastičnim kutnicima su: neklizajuća i ravna površina, dimenzijska stabilnost, visoka izdržljivost i jednostavnost korištenja i održavanja. Plastični kutnici su neophodno pomagalo kod povezivanja PET i PP trakama.

Ako tražite odgovarajuće kutnike za svoje potrebe, kontaktirajte naš tim koji će vam rado savjetovati.

Učitavanje...