Vrpce i trake za povezivanje

Vrpce i trake za povezivanje

Vrpca za povezivanje i tekstilna traka za ručno vezanje bala

Vrpca za povezivanje koristi se za ručno povezivanje u različitim industrijama. Uglavnom se koristi u industriji recikliranja za vezanje otpadne ambalaže, bala i slično. Također je neophodna u industriji obrade drveta ili metalnoj industriji.

Tekstilna traka za povezivanje bala iste je kvalitete kao i ljepljena traka, jedina razlika je u tome što je duljina trake u svitku manja u usporedbi sa standardnom ljepljenom trakom, što omogućuje i olakšava ručno vezanje i prenošenje trake. Osim toga, tekstilna traka za povezivanje bala također ima manji promjer od standardne trake. Dimenzije trake su od 9 mm do 16 mm za standardne tekstilne trake. Namatanje: Valjak s unutarnjim promjerom 62 i 76 mm koristi se za namatanje standardnih ljepljenih HOT MELT traka.

Vrpca za povezivanje pp130 špaga uže za povezivanjeVrpca za povezivanje

Vrpca za povezivanje koristi se za ručno povezivanje različitih proizvoda u proizvodnji. U poduzeću Roles prodajemo vrpcu za povezivanje TIP 150 koja ja prikladna za vezivanje težih predmeta, trupaca i slično. Na jednom kolutu vrpce se nalazi 1350 metara užeta, a vrpca za povezivanje teži cca. 9 kg.

Tekstilna traka za ručno povezivanje i pakiranje balaTekstilna traka za ručno povezivanje i pakiranja bala

Iste je kvalitete kao i ljepljena traka, osim što je dužina trake u svitku manja u usporedbi sa standardnom ljepljenom trakom. Uz to je manji i promjer valjka na koji je traka namotana (62 mm vs. 76 mm, koje imaju svitci standardne ljepljene trake). Razlog za različite promjere je u tome, što određeni strojevi za rad omogućuju samo određenu širinu i promjer.

To je izvorni proizvod u ovoj obitelji traka. Izrađena je od isprepletenih poliesterskih vlakana, koja su međusobno povezana vrućim ljepilom. Nije pogodna za pakiranje proizvoda s oštrim rubovima.

Dimenzije: 9 mm-16 mm za standardne tekstilne trake

Namatanje: Valjak s unutarnjim promjerom 62 i 76 mm koristi se za namatanje standardno lijepljenih HOT MELT traka.

Učitavanje...