Kompozitna traka WGC 16 mm – 600m

  • Opis

Opis

Pakiraj.si nudi širok raspon kompozitnih traka. Visoka kvaliteta, izdržljivost, trajnost i dobra zaštita proizvoda samo su neka od obilježja kompozitnih traka.

Karakteristike

Kompozitna traka je izvanredna, jer je čini materijal koji ima izvrsna svojstva. Glavni dio trake je pređa koja pruža visoku čvrstoću i manju rastezljivost, ali još uvijek ima visoku kvalitetu i snažnu izdržljivost. Kompozitna traka se sastoji od poliesterskih vlakana i zaštitnog sloja, a njegova širina je 16 mm. Drži do 550 kg vlačne čvrstoće. Zbog polipropilenske prevlake pruža optimalni spoj sa poliesterskim vlaknima, a istovremeno je otporna na većinu kemijskih otapala, baza i kiselina. Zbog visoke otpornosti na abraziju pogodna je za proizvode s grubom površinom i rubovima. Jezgra kompozitne trake je 200 mm. Na jednom disku kompozitne trake nalazi se 600 metara trake.

Prednosti

Prednosti kompozitne trake su da je iznimno lagana i istodobno snažna, nije osjetljiva na vodu, iznimno dobro podnosi snažne vibracije, ima izduženje od šest do osam posto, neosjetljiva je na oštre rubove i ne oštećuje ih. Prednost je takoder u tome da je traka jaka kao čelik, jer su vlakna od poliestera čvrsto isprepletena. Također je otporna na sve vremenske uvjete i UV zrake. Visok kapacitet apsorbira udarce tijekom transporta i prijenosa. Osim toga, nema oštrih rubova i stoga ne može oštetiti vaše proizvode. Jedna od najvažnijih prednosti trake je da je njena upotreba vrlo jednostavna.

Upotreba

Kompozitna traka se može spojiti s spojnicama ili metalnim kopčama. Pri njihovoj uporabi su također poželjni plastični kutnici, radi zaštite proizvoda. Također je dobro koristiti odvijač na kotačima, koji savršeno odgovara promjeru diska kompozitne trake širine 16 mm, koji iznosi 200 mm.
 

Vrsta

trake

Širina

mm

Debljina

mm

Vlačna

čvrstoća (N)

Unutarnji

promjer(mm)

Metara  u

kolutu

WGC 16
16
5500
200
600
Učitavanje...