Poluautomatski strojevi za plastičnu traku

Poluautomatski i automatski strojevi za povezivanje plastične trake (PET ili PP trake) i poluautomatski stroj za povezivanje paleta

Poluautomatski strojevi za povezivanje plastične PET i PP trake, COM i BAS, omogućuju vam poluautomatsko pakiranje i povezivanje. Plastična PET ili PP traka umetne se ispod stroja, koji se omota oko paketa na strojnoj ploči. Poluautomatski stroj omogućava brzo i jednostavno povezivanje paketa. Strojevi za pakiranje su stabilni i omogućuju pouzdano i učinkovito pakiranje. Posebna obuka za radnike na poluautomatskom stroju nije potrebna.

U našoj ponudi imamo i poluautomatski stroj za povezivanje paleta. Stroj je pogodan za traku od 16 mm. Poluautomatski stroj za povezivanje paleta automatski prereže različite debljine trake bez mijenjanja postavki. Stroj je masivan i stabilan. Vlačna čvrstoća trake iznosi između 15 i 75 kg. Stroj je pogodan tako za PET (polietilen tereftalat) i PP (polipropilensku) traku.

POLUAUTOMATSKI I AUTOMATSKI STROJEVI ZA POVEZIVANJE PLASTIČNE TRAKE (PET ILI PP TRAKA)

Ponekad u proizvodnji ručno pakiranje nije dovoljno, jer je vrlo dugotrajno. U masovnoj proizvodnji, gdje je pakiranje važan dio toga, brzina i učinkovitost su vrlo važni. Stoga se za brže povezivanje koriste poluautomatski i automatski strojevi za povezivanje trake (PP i PET trake).

Poluautomatski strojevi za povezivanje korisni su u mnogim sektorima. Jednostavna konstrukcija stroja omogućava stabilan i glatki rad s minimalnim održavanjem.

Strojevi za ručno povezivanje skratit će vrijeme pakiranja. Osim toga, olakšavaju držanje velikih i nespretnih proizvoda. Poluautomatski i automatski strojevi koje nudimo vrlo su učinkoviti pri povezivanju paketa.

pakiraj.hr Poluautomatski stroj za povezivanje HIPOPoluautomatski stroj za povezivanje HIPO

Naš najprodavaniji stroj (HIPO model) može se koristiti za vezivanje PP trake različitih širina, a stroj je vrlo robustan i ne zahtijeva puno za održavanje. Upotreba stroja kao i zamjena namotaja su vrlo jednostavni.

Poluautomatski strojevi tipa HIPO za vezivanje PP trake vrlo su tihi zbog suvremenog DC motora, elektronske kontrole napona i također su pogodni za tanje PP trake. Osim toga, poluautomatski strojevi su sigurni za rukovanje i za rad s njima ne treba nam posebna obuka radnika. Važna prednost naših poluautomatskih strojeva je također automatsko podešavanje natezanja trake kako bismo spriječili oštećenja na mekšim paketima i mnogo bolje zaštite veće proizvode. Stroj je poprilično uzak, pa se lako može pomicati kroz tijesnije prostore, ali je dovoljno robustan za korištenje pod bilo kojim uvjetima. Sigurnost na radu, jednostavnost korištenja, učinkovitost i skraćivanje vremena pri pakiranju te kvaliteta su karakteristike koje pridajemo našim poluautomatskim strojevima za pakiranje plastičnom PP i PET trakom.

Poluautomatski stroj za povezivanje paleta koristi se za ručno pomicanje staze ispod palete.

Automatski strojevi za povezivanje plastične trake su industrijski standard za izdržljivost i ekonomičnost. Naša linija automatskih strojeva uključuje visoko kvalitetne strojeve koji su energetski učinkoviti i smanjuju ukupne troškove.

 

Učitavanje...